Durerile articulare pot apărea atât la persoanele în vârstă, cât şi la tineri, afectând una sau mai multe articulaţii ale corpului uman.

Infecţiile, afecţiunile inflamatorii acute sau cu evoluţie cronică, reumatismul degenerativ, traumatismele, mişcările repetitive sau stresul cauzat de utilizarea excesivă, prin presiuni, tracțiuni, torsiuni articulare, supraponderalitatea şi nu numai, sunt cauze care duc la manifestarea durerilor articulare.

Dificil de suportat, durerile articulare induc o stare de disconfort şi pot fi însoţite de sensibilitate exagerată la atingere, edem şi inflamaţie, roşeaţă şi temperatură cutanată crescută la nivel locoregional, alături de limitarea mişcărilor articulare, cu restricţionarea mobilităţii.

Un tratament care ajută la ameliorarea rapidă a durerilor articulare este cel al vindecătorului rus Gennady Petrovich Malakhov:

Despre Gennady Petrovich Malakhov
Gennady Petrovich Malakhov este cunoscut în întreaga lume, fiind un celebru scriitor de origine rusă. S-a făcut remarcat prin numeroasele cărţi publicate, în paginile cărora a împărtăşit unele dintre cele mai eficiente leacuri ce ţin de medicina tradiţională. De-a lungul vieţii, scriitorul a publicat mai mult de 60 de cărţi, care au fost vândute în peste 30 de milioane de exemplare şi care au fost traduse în mai multe limbi străine.

Prin intermediul publicaţiilor sale, vindecătorul rus şi-a propus să motiveze lumea în a-şi cunoaşte cât mai bine organismele proprii şi să se vindece în mod natural. Tratamentele naturiste explicate şi recomandate în cărţile sale le aplică şi asupra propriului corp, iar efectele benefice nu întârzie să apară. Prin aceasta, celebrul scriitor câştigă zilnic simpatia şi încrederea întregii lumi.

Un leac eficient al medicinii tradiţionale, împotriva durerilor articulare, despre care vindecătorul spune că ameliorează eficient durerea şi îmbunătăţeşte mobilitatea articulațiilor este următorul: Remediul contra durerilor articulare: Remediul se aplică seara, înainte de culcare.

Ingrediente: miere lichidă de foarte bună calitate; făină; oţet de mere organic; alcool de 80 de grade

Mod de preparare
Se prepară un amestec din cantităţi egale de miere, oţet de mere organic, făină şi alcool de 80 de grade. Se amestecă foarte bine toate ingredientele, astfel încă să rezulte un aluat. Dacă mai este necesar, în compoziţie mai poate fi adăugată o cantitate mică de făină. Se amestecă din nou, în aşa fel încât aluatul să aibă o consistență optimă.

Aplicare
Aluatul astfel obţinut se întinde în formă de turtă şi se aplică pe articulaţia dureroasă. În continuare, se acoperă cu o folie, iar peste acesta se pune un prosop de bumbac sau un fular, astfel încât să nu cadă în timpul nopţii. Se lasă să acţioneze întreaga noapte, iar dimineaţa se aruncă, deoarece aluatul poate fi utilizat o singură dată. Tratamentul se aplică până la ameliorare.

Oţetul de mere cu miere alină durerile articulare
Cura cu oţet de mere şi miere este un adjuvant foarte bun în reumatism, dureri articulare, având efecte de dezintoxicare a organismului foarte puternice. Anumite substanţe conţinute de oţetul de mere organic au efecte antiinflamatoare articulare, împiedicând procesele de îmbătrânire şi de degenerare a cartilajelor şi a epiteliilor. Se ia câte 1 lingură de oţet de mere organic amestecată cu 1 linguriţă de miere, de 3 ori pe zi, în cură de minimum 3 luni.

Merită încercat – Scăpaţi de durerile articulare cu acest remediu al unui vindecător rus