Alopecia, așa se numește procesul de cădere a părului, afecțiune care este cu mult mai întâlnită la femei, decât printre bărbați. Această problemă o are fiecare a doua sau a treia femeie, iar fiecare din ele și-ar dori o soluție! Uite că noi am găsit-o! Este foarte simplă, dar cel mai important este că te va ajuta nespus de bine!

Secretul este în rozmarin! Care este folosit pentru oprirea procesului de cădere a părului, pentru creșterea părului și pentru redarea unei străluciri intense părului tău!

Poți folosi atât uleiul de rozmarin, cât și planta în sine. Pentru tratamentul ce implică utilizarea uleiului din această plantă, trebuie să știi că se recomandă să adăugați câteva picături de ulei de rozmarin în balsamul sau șamponul folosit.

Pentru a te trata cu ajutorul plantei, vei avea nevoie de apă, un vas și planta de rozmarin! Va trebui să puneți aproximativ un litru de apă la fiert, iar în timp ce aceasta va fierbe trebuie să pui câteva mâini de frunze uscate de rozmarin în apă și după câteva minute trebuie să oprești aragazul.

Planta trebuie să stea aproximativ 5 ore în această apă fiartă, după care veți strecura lichidul și-l veți plasa într-o sticlă la frigider. Apoi conținutul este bun pentru folosire! Te va uimi rezultatul pentru că rozmarinul este perfect pentru părul tău!

Pentru că rețeaua de socializare ne-a cenzurat postările, sunt aproape oprite pentru ca dumneavoastră să nu le mai vedeți, vă rugăm să le dați mai departe, pentru a rezolva această situație!

Pentru Femei – Fierbe această plantă și spală-te pe cap cu ea! După 3 spălări PĂRUL TĂU NU VA MAI CĂDEA DELOC – Rețeta