Vă plac cămășile albe, dar nu le purtați, deoarece se murdăresc foarte ușor? A fost găsită soluția! Iată 2 metode sigure, care vă vor ajuta să prelungiți viața cămășilor albe!

METODA NR. 1 – Amestecați bicarbonatul de sodiu cu 250 ml de apă caldă. Îmbibați rufele albe cu soluția obținută și lăsați-o să acționeze peste noapte. Dimineața spălați rufele ca de obicei. Dacă petele galbene sunt foarte persistente, încercați să adăugați sare în soluție și să o aduceți până la punctul de fierbere. Apoi înmuiați rufele în ea.

METODA NR. 2 – Dizolvați 5 comprimate de aspirină în apă și înmuiați rufele albe în soluția obținută pentru 15 minute. Apoi spălați-le. De asemenea, puteți să adăugați aspirina în detergent chiar în timpul spălării rufelor. DACĂ PE ÎMBRĂCĂMINTEA DUMNEAVOASTRĂ S-AU IMPREGNAT CULORILE ALTOR RUFE, NU VĂ GRĂBIȚI SĂ O ARUNCAȚI! Mai întâi clocotiți-o în apă cu suc de lămâie și lăsați-o să se înmoaie timp de 15-20 minute. Apoi spălați-o ca de obicei.

Dacă nu doriți să fierbeți îmbrăcămintea, pur și simplu adăugați puțin oțet în timpul spălării. Și el contribuie la refacerea culorii albe a hainelor. Țineți minte! Cel mai bine este să uscați rufele albe la soare. Iar voi cunoașteți metode de păstrare îndelungată a albeții îmbrăcămintei? Spor la treabă!

Pentru că rețeaua de socializare ne-a cenzurat postările, sunt aproape oprite pentru ca dumneavoastră să nu le mai vedeți, vă rugăm să le dați mai departe, pentru a rezolva această situație!

Metodă simplă și eficientă pentru înălbirea hainelor și șosetelor – Funcționează de fiecare dată