Aici este o solutie naturala pentru tratarea tusei si bronsitei, care au fost examinate si confirmate a avea rezultate extrem de eficiente impotriva acestor conditii.

Acest amestec gustos este uimitor de sanatos si eficient pentru plamani si stomac, de asemenea. Se prepara acest remediu delicios pentru copilul tau pentru a vindeca tusea sau durerile in gat.

Ingrediente: 400 ml de apa clocotita, 2 banane coapte mediu; 2 linguri de miere.

Cum se prepara: Se curata bananele si se amesteca cu o furculita de plastic sau din lemn. Nu este recomandat tacamul de metal. Pune-le intr-un vas si se toarna apa fiarta. Lasa vasul acoperit timp de o jumatate de ora. La sfarsit se adauga mierea de albine, dar asigura-te ca amestecul s-a racit.

Cum se foloseste: Bea solutia preparata usor incalzita de 4 ori pe zi (100 ml de fiecare data). Această doză este de ajuns pentru o zi si in fiecare zi, ar trebui sa prepari alta. Vei observa rezultate in doar 5 zile. Tusea se va opri si bronsita va disparea. Uneori solutiile naturale sunt mult mai avantajoase decat cele mai scumpe remedii chimice!

Tusea și problemele de respirație vor fi eliminate ca prin magie – Acest amestec te ajută