Potrivit medicinei tradiționale japoneze, cel mai sănătos obicei este să bem un pahar cu apă imediat după ce ne trezim. Terapia japoneză cu apă – Ce presupune?

Când te trezești dimineața, înainte să te speli pe dinți, bea 600 ml de apă călduță și nu mai consuma absolut nimic în următoarele 45 de minute. În perioada tratamentului trebuie să bei apă călduță în timpul celor trei mese principale precum și la 15 minute după fiecare masă.

În doar 30 de zile, vei putea observa o ameliorare a stării de sănătate și organismul tău va fi curat, fără toxine. Recomandarea este ca această terapie să facă parte din viața ta constant. Notă: dacă nu poți să bei 600 ml de apă deodată, o poți face și treptat: începi cu un pahar după care mărești doza, de la o zi la alta.

Mai mult, teoria japoneză recomandă să: te plimbi minim 1 oră în fiecare zi, pentru a stimula metabolismul. Seara, înainte de a merge la culcare, fă o gargară cu apă caldă cu sare; evită să mănânci și să bei în timp ce stai; mestecă mâncarea suficient de mult.

Ce beneficii are pentru sănătate? tratează diabetul, gastrita, durerile de cap / tratează astmul, epilepsia, bronșita tratează colesterolul, problemele cu inima și cele menstruale / tratează și alte probleme grave de sănătate / ajută la scăderea în greutate / curăță sistemul digestiv (apă călduță, la temperatura camerei).

Care sunt riscurile acestui tratament? Un potențial efect secundar este hiponatriemia: nivelul redus de sodiu din sânge, cu alte cuvinte „intoxicația cu apă”, întrucât printre cauzele acestei condiții medicale se numără și consumul excesiv de apă. Sodiul este un mineral care are funcții foarte importante în organism: reglează tensiunea arterială, contribuie la buna funcționare a sistemului nervos și muscular și asigură echilibrul electrolitic.

Pentru că rețeaua de socializare ne-a cenzurat postările, sunt aproape oprite pentru ca dumneavoastră să nu le mai vedeți, vă rugăm să le dați mai departe, pentru a rezolva această situație!

Terapia japoneză cu apă – Tratează diabetul, gastrita, durerile de cap, ajută la scăderea în greutate, curăță sistemul digestiv