Consumați 1 linguriță de orez pe stomacul gol – Te scapă de durerile cervicale, lombare și articulare: Toxinele instalate în organism atacă, în primul rând, articulațiile. Din fericire, există mai multe metode prin care se poate curăța organismul pentru a scăpa de aceste dureri articulare iar una dintre acestea este descrisă în rândurile de mai jos.

Ingrediente, mod de preparare, mod de consum: Orezul se pune în borcan, se stoarce zeama unei lămâi deasupra, se umple borcanul cu apă, se închide cu capac și se pune la frigider unde se lasă până a doua zi. Notă: numărul lingurițelor de orez este egală cu vârsta împărțită la 2. Dacă ai 40 de ani, ai nevoie de 20 de lingurițe de orez.

Dimineața următoare se consumă 1 linguriță de orez pe stomacul gol, de preferat înainte de ora 8:30. Se bea un pahar cu apă călduță imediat după și nu se mănâncă nimic timp de 3 ore; procedura se repetă până remediul se termină.

Care este secretul acestui remediu? Combinația de orez, apă și zeamă de lămâie. Pregătit în acest mod, orezul se digeră în intestin și nu în stomac și capătă acțiunea unei burete. Astfel, atât intestinele cât și vasele de sânge și alte părți ale corpului sunt curățate de toxine. De asemenea, se normalizează și metabolismul și poate ajuta și la slăbire.

Efectul acestui remediu este gradual însă după 2 săptămâni organismul va fi curat și vor dispărea durerile cervicale, articulare și lombare iar toxinele vor fi eliminate prin fecale și urină. Culoarea acestora va fi diferită însă acest lucru este absolut normal. De asemenea, se recomandă consumul a minim 2 L de apă pe zi la care se poate adăuga și ceai verde.

Pentru că rețeaua de socializare ne-a cenzurat postările, sunt aproape oprite pentru ca dumneavoastră să nu le mai vedeți, vă rugăm să le dați mai departe, pentru a rezolva această situație!

Te scapă de durerile cervicale, lombare și articulare – Doar o linguriță de orez: Cum trebuie folosită