Supa aceasta face minuni pentru sănătate. Iată care este rețeta doctorului Doru Laza pentru supa de roșii care aduce beneficii la nivelul inimii și la nivelul oaselor.

Supa care face minuni pentru sănătate – Rețeta doctorului Laza: Pentru a prepara această supă ai nevoie de suc de roșii, orez și rădăcinoase. La final vei obține o supă care va aduce numeroase beneficii sănătății. Este o supă ce conține numeroase vitamine, minerale, dar și antioxidanți. Conține vitamine precum vitamina A, vitamina C, vitamina K, vitamina B. De asemenea, este o sursă importantă de fier, fosfor, potasiu, zinc, magneziu.

Sucul de roșii folosit pentru a prepara acestă supă poate fi atât fiert, cât și crud. Potrivit studiilor, roșiile își păstrează substanțele nutritive chiar și după ce sunt gătite. Se pare că se înregistrează chiar o creștere a nivelului de licopen după ce roșiile sunt puse la fiert. De aceea sucul de roșii făcut pentru iarnă aduce numeroase beneficii sănătății și se poate consuma fără a fi combinat cu alte alimente.

Ingrediente:
– 250 de ml de suc de roșii
– 750 de ml de apă
– 2-3 linguri de orez
– 1 ceapă medie

– 1 morcov mediu
– un sfert de țelină
– 1 legătură de pătrunjel
– puțină sare
– 1 linguriță de ulei de măsline

Mod de preparare:
Rădăcinoasele trebuie să fie curățate și date pe răzătoare. Se pun într-un recipient, cu ceapa, după care se adaugă 250 de ml de apă. Trebuie lăsate la foc pentru 5 minute. Apoi se pune sucul de roșii, se adaugă orezul și o jumătate de litru de apă.

Se lasă totul la fiert la foc mic pentru 20 de minute. Apoi se ia supa de pe foc și se adaugă pătrunjelul, care a fost tocat mărunt. După ce se răcește, se poate adăuga și uleiul de măsline. Această supă este benefică pentru organism. Asigură sănătatea inimii, dar și a oaselor. Pofta buna!

Supa vindecătoare care contrazice știința și ajută la vindecarea problemelor fără leac