Câțiva ani în urmă aveam dureri foarte mari de picioare. Nu știam ce să le mai fac. Aveam insomnii, somn agitat, eram obosită și irascibilă. Picioarele sub sprijinul nostru pentru toată viața. Însă, am găsit un remediu pentru picioarele mele.

Remediu minune pentru durerile de picioare: Turnați într-un vas 2-3 litri de apă caldă, diluați săpun de rufe până apa devine ca laptele. Adăugați puțin bicarbonat de sodiu și sare de mare. Amestecați bine și adăugați apă fierbinte, amestecați din nou și adăugați 10 picături de iod. Înmuiați picioarele în această soluție până la merișoare pentru exact 15 minute. Dacă lăsați mai mult timp, va avea efect opus.

În această perioadă se tratează orice durere de picioare. Am șters picioarele cu un prosop, am masat tălpile cu cremă sau ulei de măsline, am îmbrăcat ciorapi de lână și m-am culcat. Soluția poate fi folosită de 3 ori, încălziți-o de fiecare dată până la temperatura pe care o rezistați și adăugați încă 10 picături de iod. După 3 proceduri, prepar altă soluție nouă. De fiecare dată respect timpul de 15 minute.

Faceți 10-12 proceduri la rând, apoi luați o pauză, puteți să le reluați în funcție de starea sănătății. Dacă aveți varice, apa trebuie să fie caldă, nu fierbinte.

După prima procedură am dormit liniștit, iar după 10 proceduri am uitat că aveam dureri de picioare. Picioarele mele mi-au spus mulțumesc pentru un asemenea tratament.

“Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

De Salvat – Amestecul care te scapă de orice durere de picioare în numai câteva minute