Această rețetă se folosește de veacuri întregi în medicina tradițională, demonstrându-și eficiența de fiecare dată. Este pe bază de cereale și se spune că face minuni în tratarea pietrelor la rinichi și pentru a preveni pietrele tractului urinar și infecțiilor căilor urinare.

Multe persoane suferă din cauza pietrelor la rinichi, care este o boală dureroasă și neplăcută, provocând numeroase probleme. Această rețetă naturistă curăță eficient rinichii, elimină nisipul și pietrele din rinichi precum și din vezica urinară și tratează cu succes cistita.

Iată care este metoda corectă de pregătire a remediului și aplicarea acestuia: Seara, clătește 200 de grame de mei în apă caldă. Pune meiul într-un borcan de 3 L și umple-o apoi cu apă fierbinte, în proporție de ⅔. Acoperă borcanul, agită bine, înfășoar-o în ceva cald și lasă deoparte peste noapte.

Dimineața următoare agită din nou borcanul după care strecoară lichidul opac într-un alt recipient: acela este medicamentul tău. Nu arunca nici crupele de mei rămase: le poți folosi pentru a prepara un mic dejun sănătos și delicios (1 cană crupe, 3 pahare apă, condimente – fierbe timp de 15 minute).

În fiecare seară se pregătește o nouă porție pentru a doua zi, în cadrul unui tratament de 10-15 zile în care pietrele ar trebui să macine și să iasă prin tractul urinar.

Include meiul în dietă: Ajută la sănătatea rinichilor și a vezicii urinare iar prevenirea formării pietrelor va oferi corpului tău posibilitatea de a evita o posibilă boală și de a se curăța în mod natural.

Pentru că rețeaua de socializare ne-a cenzurat postările, sunt aproape oprite pentru ca dumneavoastră să nu le mai vedeți, vă rugăm să le dați mai departe, pentru a rezolva această situație!

Merită încercat – Rețetă pentru curățarea rinichilor – Dizolvă pietrele și elimină nisipul