Organismul poate fi curățat destul de rapid și de eficient de toxine iar sănătatea noastră generală depinde mult de sănătatea picioarelor, așadar procedurile simple de mai jos sunt de neînlocuit.

Această procedură vă va ajuta să vă relaxați și să eliminați toxinele din organism iar acest lucru înseamnă un sistem imunitar mai puternic, rezistență mai mare la oboseală, eliminarea mirosului neplăcut al picioarelor și nu în ultimul rând, protejarea lor de infecții fungice. Umpleți cada cu apă caldă (sau orice vas în care puteți ține picioarele).

Rețeta 1: veți avea nevoie de 10 picături de orice ulei esențial, 1 pahar de oțet de mere, 1 pahar de sare de Himalaya sau sare de mare, 2 pahare de bicarbonat de sodiu.

Dizolvați sarea într-un borcan de sticlă cu apă fierbinte. Turnați în cadă apă caldă, adăugați oțet de mere, ulei esențial și soluția de sare. Faceți baie în acest amestec timp de 30 de minute. Dacă faceți doar baie de picioare, folosiți 2 linguri de bicarbonat, 1 lingură de sare, 1 lingură de oțet și 2 picături de ulei esențial.

Rețeta 2: veți avea nevoie de 50g argilă albă sau argilă albastră, 1 pahar de sare de Himalaya sau sare de mare și 10 picături de orice ulei esențial.

Dizolvați sarea și argila în apă fierbinte, adăugați uleiul esențial și amestecați bine, folosind o linguriță de plastic. Turnați apă caldă în cadă, adăugați amestecul și faceți baie timp de 20 de minute Dacă faceți doar baie de picioare, folosiți 1 lingură de argilă, 2 linguri de sare și 3 picături de ulei esențial. Această rețetă nu doar elimină toxinele, ci tratează și problemele pielii.

Rețeta 3: veți avea nevoie de 1 pahar de peroxid de hidrogen de 3%, 1 lingură praf de ghimbir

Turnați apă caldă în cadă și adăugați ingredientele de mai sus. Faceți baie timp de 30 de minute. această baie este benefică pentru sănătatea generală a organismului, pentru eliminarea toxinelor și pentru tratarea bolilor de piele și alergiilor. Dacă faceți doar baie de picioare, folosiți 2 linguri de peroxid și 1 linguriță de praf de ghimbir. Potrivit celor care au folosit aceste rețete, durerile articulare și de cap se ameliorează și crește rezistența la oboseală.

Pentru că rețeaua de socializare ne-a cenzurat postările, sunt aproape oprite pentru ca dumneavoastră să nu le mai vedeți, vă rugăm să le dați mai departe, pentru a rezolva această situație!

Merită încercat – Remediul care te scăpa de probleme – Stați 20 minute cu picioarele în acest amestec