Dacă vrei să schimbi rețeta – Sarmale după o rețetă tradițională ungurească – Pentru a pregăti sărmăluțe după această rețetă, aveți nevoie de următoarele ingrediente:

Ingrediente necesare:
1 kg carne de porc
200 g orez
4 cepe
untură
2 căței de usturoi

sare
piper negru
maghiran
boia de ardei dulce
2 ouă
2 kg varză

400 g salam
800 g smântână
făină
8 cotlete de porc

Mod de preparare:
1. Pentru început, dăm carnea de porc prin mașina de tocat. 2. Cu ajutorul unui cuțit, tăiem ceapa mărunt. Orezul îl punem la fiert într-un vas cu apă. 3. Când sunt gata, amestecăm ingredientele menționate mai sus. Adăugăm condimentele, ouăle și amestecăm foarte bine.

4. Frunzele de varză le adăugăm într-un vas cu apă clototită. Le fierbem timp de 3-5 minute, pe urmă le așezăm pe un platou. 5. Aranjăm umplutură pe frunzele de varză și formăm sarmalele.

6. Tăiem o ceapă mărunt și o prăjim într-o tigaie încinsă cu ulei. 7. Adăugăm câteva frunze de varză murată și amestecăm bine, pe urmă turnăm compoziția într-un vas adânc. 8. Pe deasupra, adăugăm sarmalele și bucățele de salam afumat.

9. Acoperim cu un capac și fierbem la foc moderat, timp de 50 de minute. 10. Într-un bol separat, amestecăm smântâna cu făină. 11. Acoperiți sarmalele cu un strat de smântână, apoi aranjați salamul afumat și cotletul de porc prăjit.

Pentru Gospodine – Sarmale după o rețetă tradițională – Rețeta