Bolile cronice au, în cea mai mare parte, un numitor comun: produsele alimentare necorespunzătoare pe care le consumăm în fiecare zi. Un om a fost declarat hipertensiv în urmă cu câțiva ani. Din momentul în care a descoperit, a fost conștient că este necesar să-și administreze medicamente pentru tensiune pentru tot restul vieții. Problema mai mare a apărut când în urmă cu 2 ani, în urma unor analize de rutină, a depistat că suferea și de diabet.

„Însetat eram mai tot timpul”, spunea el, „însă când am primit vestea că diabetul s-a declanșat, am simțit cum tot Universul mi s-a dat peste cap.” În urma investigațiilor mai amănunțite, avea să afle că poate ține diabetul sub control doar cu ajutorul insulinei.

Pe lângă nivelul ridicat de zahăr din sânge, bineînțeles că trigliceridele se triplaseră, iar colesterolul nu era deloc în limitele normale. La indicațiile medicului, omul a urmat tratamentul prescris, a încercat să fie activ, făcea sport zilnic, consuma multe lichide și ducea o viață normală. Anii au trecut și iată că în preajma Sărbătorilor anului 2013 a început din nou să nu se simtă bine, cu toate că medicamentele le lua la timp și insulina o făcea zilnic.

Acela a fost momentul în care a hotărât că trebuie să schimbe ceva. Și-a amintit de faptul că a privit o emisiune la televizor unde a fost invitat doctorul Juan Zirdum, care sugera pacienților lui să nu consume nimic altceva decât fructe și legume, susținând ideea că orice boală se poate vindeca cu ajutorul unei diete echilibrate și sănătoase.

El a fost foarte interesat de subiect și a decis să încerce. A cumpărat un blender și a început o viață nouă. A fost dificil în prima săptămână, cu toate aceste ispite, dar nu a renunțat și iată că a reușit. El a avut rezultate pozitive în cel mai scurt timp.

Nivelul de zahăr din sânge a coborât în limitele normale, moment în care a renunțat la insulină. „A fost ceva uimitor”, spunea el. Pe lângă reducerea nivelului de zahăr din sânge, a reușit să slăbească 11 kg în aproape o lună de zile.

Practic, după 4 luni, rezultatele acestei diete au fost următoarele: • nivelul de zahăr din sânge a ajuns în limite normale • colesterolul în limite normale • trigliceridele în limite normale • a slăbit 11 kg • tensiunea arterială a scăzut la valoarea de 120/60

Ingrediente necesare • 5 kiwi • o bucată de 3-4 cm de ghimbir proaspăt • o mână de varză • 2 banane • 2 mere • 500 de ml de apă

Se pun toate ingredientele la blender la viteză mare, circa 1 minut. Se consumă jumătate din amestec dimineața pe stomacul gol și cealaltă jumătate pe parcursul întregii zile. Se păstrează la frigider. Când ți-e foame, poți mânca fără probleme orice fructe dorești, orice legume, dar și semințe de cânepă, nuci, migdale etc.

Pentru că rețeaua de socializare ne-a cenzurat postările, sunt aproape oprite pentru ca dumneavoastră să nu le mai vedeți, vă rugăm să le dați mai departe, pentru a rezolva această situație!

Omul care s-a vindecat de probleme cu acest suc și a slăbit 11 kg în 25 de zile – Rețeta