Slăbit sănătos – Vă lipsește motivația dar și dorința de a pierde în greutate? Spuneți mereu că v-ați săturat de atâta tortură cu dietele drastice,pentru că nu reușiți să dați jos nici măcar un kilogram?

Ce ar fi dacă ați renunța odată pentru totdeauna la a vă număra caloriile și ați combina seara, câteva alimente iar dimineață să vă treziți mai suplă?

Slăbit sănătos – Prima masă trebuie luată la prima oră a dimineții
Nu credeți că e posibil? Încercați și veți fi surprinși de efectele incredibile ale acestei proceduri absolut senzaționale. Iată ce trebuie să faceți.

La primele ore ale dimineții luați un mic dejun pe cinste. Și bucurați-vă, pentru că puteți consuma orice vă poftește inima.

Celelalte mese trebuie să le luați din trei în trei ore dar nu aveți voie să consumați grăsimi și alimente bogate în carbohidrați.

Slăbit sănătos – Cine, niciodată mai târziu de ora 18.00
În ceea ce privește o masă extrem de importantă, pentru a scăpa de colăceii de pe burtă, nu aveți voie să o luați mai târziu de ora 18.00 iar aceasta trebuie să fie urmată doar din combinații între următoarele alimente: pește, carne de pui, roșii, cereale integrale, fasole verde, alune, fistic, usturoi, ceapa verde, ceapa roșie, ghimbir, cartofi dulci, sparanghel, porumb fiert, linte sau salata verde. Oricare din aceste alimente va asigura o ardere intensă în timpul somnului și vă veți trezi dimineață mult mai ușor și cu un tonus de invidiat.

De Salvat – Ce să mănânci seara ca să slăbești repede și sănătos – Bine de Știut