Sunt milioane de oameni care suferă de dureri de șold și de genunchi. Aceste dureri sunt adesea rezultatul predispoziției genetice, sau a rănilor sau a uzurii articulațiilor cauzate de vârstă.

„Conform CDC, aproape jumătate din toți americanii dezvoltă artrită la genunchi până la vârsta de 85 de ani iar un sfert poate dezvolta artrită de șold. Deteriorarea acestor articulații este, de asemenea, foarte frecventă la o vârstă mai fragedă.

Majoritatea oamenilor au dureri de genunchi sau șold la un moment dat. Pentru că aceste articulații mari trebuie să suporte întreaga greutate a corpului nostru, oferind totuși o gamă largă de mișcare.

Îți susțin greutatea corporală și trebuie să funcționeze corespunzător pentru a oferi mobilitatea pe care majoritatea oamenilor o consideră de la sine înțeles, până când intervin leziunile, artrita sau alte probleme.”- Harvard Health Publishing

Există o modalitate naturală și eficientă de a regenera cartilajul coapselor și genunchilor și pentru a scăpa de durerea debilitantă și intensă.

Ingrediente necesare: mentă, salvie, rozmarin, cimbru, 1 L de apă.

Mod de preparare: Când apa dă în clocot, se adaugă câte 1 linguriță din fiecare plantă. Se acoperă și se lasă să se răcească 15 minute după care se strecoară, se îndulcește cu miere și se pune la frigider.

Cum se consumă: se recomandă câte 1 pahar de 2 ori pe zi (dimineața pe stomacul gol și înainte de culcare). Intensitatea durerii va scădea în decurs de 1 săptămână și, treptat, vor dispărea toate simptomele. Se recomandă repetarea tratamentului în cure de mai multe ori pe an.

Pentru că rețeaua de socializare ne-a cenzurat postările, sunt aproape oprite pentru ca dumneavoastră să nu le mai vedeți, vă rugăm să le dați mai departe, pentru a rezolva această situație!

Cartilajul șoldului și genunchiului se repară – Iată un amestec de 4 ierburi