Punctele negre de pe față de pot îndepărta ușor, fără produse cosmetice costisitoare. Mai mult, cu aceeași mască din ingrediente naturale se poate îndepărta și părul nedorit de pe față. Pentru a prepara această mască, ai nevoie de 1 albuș de ou, vată, dischete demachiante.

Separă albușul de gălbenuș, bate-l și aplică-l pe față: întinde albușul cât mai bine pe față, ia straturi subțiri de vată și întinde-le peste albuș. La nevoie mai poți întinde încă un strat de albuș, ca vata să se lipească complet de piele. Evită zonele cu păr pe care nu vrei să le epilezi: tâmplele, sprâncenele etc.

Lasă masca să se usuce complet, în jur de 1 oră. Când simți că s-a uscat complet, trage de pe piele, încet și nu dintr-o singură mișcare. Dacă nu se iau toate punctele negre de la prima încercare, repetă procedura peste câteva zile.

Iată și alte remedii pentru punctele negre:

Pastă din fulgi de ovăz

Se amestecă o cantitate suficientă de fulgi de ovăz cu 1 lingură de miere și sucul de la 4 roșii după care se aplică ușor pe piele. Se lasă să acționeze 10 minute. Procesul se repetă zilnic până punctele negre dispar complet.

Mască cu ceai verde

Se omogenizează 1 lingură de frunze uscate de ceai verde cu un pic de apă. Se freacă pielea cu amestecul obținut. Ceaiul verde elimină grăsimea și ajută la curățarea porilor.

Suc de lămâie

Este unul dintre cele mai bune remedii naturiste: înlătură eficient grăsimea de pe piele, acneea și punctele negre. Se prepară o pastă dintr-un pic de sare, suc de lămâie verde, iaurt și miere și se freacă pielea. Va exfolia pielea și va elimina punctele negre.

Bicarbonat de sodiu

Se amestecă 2 linguri de bicarbonat cu apă minerală până se formează o pastă. Se masează ușor pielea.

Pentru că rețeaua de socializare ne-a cenzurat postările, sunt aproape oprite pentru ca dumneavoastră să nu le mai vedeți, vă rugăm să le dați mai departe, pentru a rezolva această situație!

Albușul de ou te scapă de punctele negre și de părul de pe față – Cum se folosește