Hreanul şi Lămâia se folosesc de când lumea împotriva răcelilor şi gripelor, iar mierea se ştie că dacă este consumată dimineaţa pe stomacul gol, o linguriţă, ajută la tranzitul intestinal şi creşte imunitatea. O femeie care a mâncat hrean cu lămâie timp de 3 săptămâni a avut parte de rezultate spectaculoase! I-a uimit până și pe medici! Femeia a reuşit să dea jos kilogramele în plus, fără să facă prea mult sport şi fără să se abţină de la alte feluri de mâncare.

Combinaţia de hrean, lămâie şi miere face minuni atunci când vrei sa îţi mai subţiezi talia şi să dai câteva kilograme jos într-un mod sănătos. Hreanul este bogat în fibre şi proteine şi nu are multe grăsimi sau calorii, dând senzaţia de saţietate.

Ingrediente:
– 150 de grame de hrean,
– 3 lămâi potrivite ca dimensiune,
– 3 linguri mari de miere.

Mod de preparare:
1. Hreanul se curăţă şi se dă prin răzătoare sau la blender.
2. Lămâile se spală, se şterg cu oţet şi se taie mărunt, se scot sâmburii şi se amestecă şi ele la blender.
3. Mierea se pune la final, se amestecă totul foarte bine şi se bagă la frigider.

Amestecul se ţine la frigider, pentru a se menţine substanţele benefice. Se consumă de 2 ori pe zi, după masă. Se poate folosi şi ca sos pentru a condimenta mesele cu el. Pentru efecte vizibile se consumă timp de 3 săptămâni. În plus, nu este recomandat consumul amestecului pe perioadă îndelungată pentru persoanele care suferă de colon iritabil, hreanul în exces poate provoca tulburări digestive.

Bogat în vitamine (C, B1, B2, B6), calciu, mangan, potasiu, magneziu, fosfor, fier, hreanul este ca un medicament natural pentru organism. Hreanul este un ingredient extrem de puternic la gust şi miros, îţi desfundă nasul instantaneu, de aceea este amestecat în mâncăruri cu sfecla roşie. Consumat ca atare, se amestecă cu miere pentru a-i mai tăia din aroma puternică.

Hreanul este un ingredient excelent în lupta cu bacteriile intestinului şi se consumă cu alimentele grase, deoarece ajută pentru o digestie bună. Persoanele care consumă des hrean au memoria mai bună, dar şi auzul, vederea şi funcţiile creierului mai bune. Este recomandat în special diabeticilor şi persoanelor cu imunitatea scăzută şi veşnic răcite.

Curăţă organismul de bacterii şi infecţii, ajută la o respiraţie mai bună şi elimină oboseala, punând sângele în mişcare. De aceea este folosit şi în tratarea unor afecţiuni cardiovasculare, precum angina pectorală, cardiopatia ischemică sau hipertensiune.

Normalizează tensiunea. Anumite substanțe pe care le contine hreanul au efecte benefice asupra circulatiei sangelui in zonele periferice. Astfel, consumul de hrean normalizeaza tensiunea arteriala si previne riscul formarii cheagurilor de sange. Totodata, substantele sulfurate din hrean imbunatatesc elasticitatea vaselor cerebrale si coronariene, reducând astfel riscul aparitiei unui infarct sau accident vascular cerebral.

Calmeaza tusea. Hreanul descongestioneaza aparatul respirator, fiind astfel recomandat in tratamentul astmului. In crizele de tuse se inghite cate o lingurita dintr-o compozitie formata din hrean ras amestecat cu zahar si lasat o jumatate de zi intr-un loc calduros. Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

A mâncat Hrean cu Lămâie timp de 3 săptămâni – Rezultatul i-a uimit până și pe medici – Vezi în primul comentariu