Salata este prima și cea mai sănătoasă opțiune pentru o dietă alimentară. Mai mult, salata a devenit o specialitate a casei în rândul familiilor care gătesc și se hrănesc sănătos. Următoarea salata este, cu siguranță, una nu doar sănătoasă, ci și foarte gustoasă, care oferă uriașe și nesperate beneficii.

Ai nevoie de varză crudă, țelină crudă și morcov crud în cantități egale.

Se amestecă legumele, tăiate foarte mărunt sau date pe răzătoarea fină, cu suc de lămâie și puțin ulei de măsline. Adăugați apoi și câteva măsline, 1-2 linguri de porumb fiert, pătrunjel sau mărar tocate fin. Salata se consumă obligatoriu dimineața.

Există însă și o dietă completă… La micul dejun consumă o felie de pâine prăjită și un ou sau o banană și un pahar de suc de grapefruit. La prânz, o farfurie de salată (300 g). Ca gustare poți consuma un măr, iar la cină,o farfurie de salată (300 g).

Timp de 3 săptămâni, consuma înainte de mesele principale câte 100-150 g de salată. Poți mânca orice, fără probleme, însă trebuie sa reduci portiile și să eviți alimentele nesănătoase.

Vei slăbi, în cele trei săptămâni, până la 5 kilograme. De asemenea, este foarte important să te hidratezi suficient. Poate că e complicat să urmezi întocmai dieta, dar nu uita să consumi aceasta salată în zori.

Varza: Ajută la detoxifierea organismului / Îmbunătățește sănătatea gastrointestinală / Indicat în tratarea ulcerului peptic.

Țelina: Reduce presiunea arterial / Scade colesterolul negativ / Adjuvant în afecțiunile articulare / Afrodisiac recunoscut de lumea medicală.

Morcovul: Îmbunătățește vederea / Previne cancerul / Efect anti-îmbătrânire.

Te ajută să dai jos rapid kilogramele în plus – Iată care este cea mai bună Salată pentru cura de slăbire