Vă împărtășesc o rețetă pentru băutura mea groasă preferată pe care am adaptat-o ​​pentru seară. Frumusețea este că o poți bea seara și nu va afecta deloc greutatea, adică nu va crește. Dimpotrivă, băutura este concepută pentru a pierde în greutate și a reduce volumul corpului, iar ca bonus, accelerarea metabolismului și eliminarea toxinelor, urmată de curățarea organismului.

Reteta este adaptata pentru mine, puteti adauga si scade ingrediente dupa bunul plac. Singurul lucru este că este mai bine să-l bei seara!

Ce ai nevoie pentru reteta: o cană de iaurt cu conținut scăzut de grăsimi / 1 lingurita de seminte de in / 1 lingurita tarate de ovaz; un praf de scortisoara;

Cum se prepară: 1. Semințele de in trebuie măcinate într-o râșniță de cafea sau blender. Puteți lua 100 de grame și măcinați o dată, apoi, dacă este necesar, luați cantitatea exactă. Exact asta fac: iau tarate de ovaz si seminte de in in proportii egale si macin totul impreuna. Păstrați într-un borcan de sticlă ferit de lumina soarelui.

2. Adăugați toate ingredientele în chefir: tărâțe, scorțișoară, semințe de in. Se amestecă bine și se lasă la macerat 15 minute: Gata, este gata de mâncat. Rețineți că pregătim doar înainte de utilizare; nu este de dorit să-l păstrezi, chiar și la frigider.

Beneficiile au fost deja spuse mai sus, dar vă voi spune din experiența mea. Mă ajută nu doar să slăbesc (dar aici este important să înțeleg că băutura în sine nu este un asistent și dieta ar trebui să fie și moderată), ci și să reduc pofta de mâncare. Sincer să fiu, cea mai mare parte a greutății este tocmai din cauza stilului de viață greșit.

Îmi place să mănânc noaptea, așa că kilogramele rămân. De aceea fac băutura pentru cină. Îmi reduce pofta de mâncare și nu am chef să mănânc ore în șir după aceea. Kilogramele și grăsimea dispar, dar trebuie să mănânci și o dietă optim echilibrată în timpul zilei, sau cel puțin să nu mănânci în exces.

Secret de slăbit pentru persoanele trecute de 40 de ani: o băutură care elimină toxinele și detoxifică organismul