Oamenii obezi au în organism un exces de grăsime care, de regulă, cauzează apariția altor boli precum hipertensiune arterială, ficat gras, boli ale inimii, diabet și cauzează și un risc ridicat pentru dezvoltarea cancerului.

Produsele bogate în fibre reduc eficient pofta de mâncare, previn constipația și împlinesc pofta pentru o perioadă mai lungă de timp. Produsele bogate în proteine sunt cruciale pentru păstrarea masei musculare în procesul de slăbire și pentru alimentarea organismului cu energia necesară pentru activitățile zilnice.

Important: nu este nevoie să vă înfometați atunci când doriți să scăpați de excesul de greutate. E suficient să înlocuiți micul dejun obișnuit cu una dintre aceste 3 băuturi pe care vi le propunem în acest articol și veți vedea efectele dorite. Micul dejun este cea mai importantă masă a zilei iar includerea în meniu a celor 3 băuturi smoothie vă va îmbunătăți metabolismul și va crește capacitatea organismului de a arde grăsimea.

Rețeta 1 – se prepară din 2 linguri de semințe de in, 1 banană, un sfert pahar apă, 1 portocală, 2 linguri migdale fărâmițate și 2 smochine uscate. Se stoarce sucul din portocală și se pune în blender. Se adaugă celelalte ingrediente și se amestecă până se obține o compoziție omogenă și cremoasă. Se consumă imediat după preparare.

Notă: smochinele se înmoaie în apă timp de 30 de minute înainte de a le folosi.

Rețeta 2 – se prepară din 1 pahar de zmeură, jumătate lămâie, 1 lingură semințe de in, 1 măr și 1 banană. Se mixează ingredientele în belnder și băutura se consumă imediat.

Notă: dacă sunteți siguri de calitatea mărului, îl puteți consuma cu tot cu coajă. În caz contrat, este mai bine să-l decojiți.

Rețeta 3 – se prepară din 2 kiwi, 1 lingură de alune, 1 lingură semințe de in, 1 banană și 1 portocală. Se mixează ingredientele în blender și se consumă imediat.

Pentru că rețeaua de socializare ne-a cenzurat postările, sunt aproape oprite pentru ca dumneavoastră să nu le mai vedeți, vă rugăm să le dați mai departe, pentru a rezolva această situație!

Scade pofta de mâncare, previne constipația și ajută la slăbit – Băutură bogată – Rețeta