Reteta de mai jos trateaza tusea si elimina flegma din plamani si poate fi folosita atat in cazul copiilor, cat si a adultilor.

Ingrediente
-500 grame morcovi
-3-4 linguri de miere

Mod de preparare: Taiati morcovii felii, turnati putina apa peste si ii puneti la fiert. Cand s-au inmuiat, se scot din apa – nu o aruncati! – si se paseaza. Cand apa s-a mai racit, dizolvati in ea mierea si adaugati-o peste piureul de morcovi. Pastrati preparatul intr-un borcan la frigider.

Mod de administrare: Se consuma 3-4 linguri pe tot parcursul zilei. Rezultatele sunt vizibile dupa 1-2 zile.

Morcovul este o leguma nutritiva, bogata in betacaroten, un compus vital pentru sanatatea ochilor nostri. De asemenea, contine vitaminele K si B, precum si numeroase minerale, inclusiv mangan, magneziu, fosfor, potasiu, calciu si fier.

Morcovii au un efect benefic si asupra tranzitului intestinal si stimuleaza sistemul imunitar. In plus, ajuta in cazul astmului, al tusei, bronsitei, racelii si al altor probleme respiratorii.

Nota: Conținutul articolelor este doar informativ și nu poate inlocui sfatul medicului! Pentru un diagnostic corect, vă rugam sa va adresati unui medic specialist.

Merită încercat – Miere și morcovi – Amestecul care amelioreaza tusea și elimina problemele de plămâni – Cum trebuie folosit