Pentru o stare de sănătate bună, vasele de sânge sunt primele care ar trebui îngrijite. Dietele dezechilibrate şi modul de viaţă defectuos sunt cauze principale ale îmbătrânirii. Dieta bogată în grăsimi şi zahăr alb rafinat pot înfunda sau bloca pereţii arterelor, restricționand circulaţia sângelui.

Arterele se încarcă cu reziduuri ce se încastrează în pereţi, îngustând porţiunea prin care circulă sângele, tensiunea arterială creşte. Se spune că dacă o persoană de 30 de ani are vasele de sânge ‘’îmbâcsite’’, este bătrână. Dacă are 60 de ani şi are vasele de sânge relaxate şi eliberate de reziduuri, este tânără. De aceea, vârsta omului (cea biologică) este starea sănătăţii arterelor lui.

Următoarea reţetă curăță sistemul vascular (vene şi artere), restabileşte pe cale naturală tensiunea arterială, eliminând ateroscleroza (îngroşarea şi rigidizarea pereţilor arteriali).

Macerat de ceapă în vin alb – Ingrediente: 1 litru de vin alb, natural; 4-5 cepe roşii (aproximativ 500 g) tocate mărunt; 250 g rădăcină de pătrunjel; 2 legături de frunze de pătrunjel 150 ml. miere.

Mod de preparare – Cepele roşii spălate şi tocate mărunt se adaugă într-un recipient de sticlă. Peste ele se toarnă vinul alb natural. Separat, se pune la fiert rădăcina de pătrunjel – spălată, curăţată şi mărunţită – împreună cu frunzele de pătrunjel tocate (apa să acopere cu un deget rădăcina şi frunzele de pătrunjel). Se lasă totul să fiarbă până când lichidul scade 30-50%. După ce s-a răcit, se strecoară.

În continuare, maceratul de ceapă în vin alb se amestecă cu lichidul strecurat (obţinut anterior, din rădăcină şi frunze de pătrunjel) şi se adaugă 150 ml. miere. Recipientul se închide ermetic, iar conţinutul se lasă la macerat pentru cel puţin 7 zile, agitându-se periodic.

După 1 săptămână, preparatul se strecoară. Mod de administrare Se consumă 1 lingură de macerat, de 3 ori pe zi, cu 30 de minute înainte de mesele principale, până la terminarea întregii cantităţi. Această reţetă este una dintre cele mai eficiente pentru curăţirea venelor şi arterelor de depuneri. Alcalinizaţi-vă hrana Pentru curăţirea venelor şi arterelor, alcalinizaţi-vă hrana cu legume, fructe, argilă. Consumați din belşug lichide, ceaiuri din plante, sucuri de legume proaspăt stoarse, apă de izvor, apă de legume. Urmând aceste sfaturi, sângele se subţiază, depunerile de pe artere se desprind, iar pereţii vaselor devin elastici şi flexibili.

Pentru că rețeaua de socializare ne-a cenzurat postările, sunt aproape oprite pentru ca dumneavoastră să nu le mai vedeți, vă rugăm să le dați mai departe, pentru a rezolva această situație!

Învăţaţi să faceţi macerat de CEAPĂ în VIN alb: este un elixir pentru curăţirea venelor şi arterelor