Un nou studiu științific a demonstrat că apa cu lămâie sau fructul ca atare are abilitatea de a grăbi și intensifica procesul de ardere al grăsimilor din corp. De aceea, o dietă pe bază de lămâie este soluția perfectă pentru o cură rapid, eficientă și naturală, fără efecte adverse nedorite.

Dacă vrei să ai parte de rezultate pozitive în ceea ce privește slăbitul, atunci trebuie neapărat să încerci această dietă naturală. Unele persoane, care au încercat această dietă, spun că au putut să slăbească chiar și 1 kilogram pe zi.

Unii specialiști denumesc această cură drept curățarea cu lămâie. Motivul este simplu – această dietă elimină toxinele periculoase care tind să se acumuleze în corp, de-a lungul unei perioade lungi de timp.

Dieta pe bază de lămâie poate accelera metabolismul și poate fortifica sistemul imunitar. Odată ce ai terminat această dietă, te vei simți mult mai plin de energie și revitalizat. Această dietă mai este denumită și dieta lui Beyonce, vedeta slăbind cu ajutorul acestei diete până la 35 de kilograme, după ce a dat naștere fetiței.

Rețetă – Ai nevoie de:
Sucul de la 6 lămâi
8 pahare cu apă
3-4 cuburi cu gheață
O jumătate de cană de miere organică
8-10 frunze de mentă

Cum se prepară? Se pune apa într-o oală mare și se pe aragaz la foc mic. Se încălzește un pic. După aceea se adaugă și celelalte ingrediente în apă. Se amestecă mixtura timp de 2-3 minute. O dată ce s-a răcit se pune la frigider pentru următoarele 4-5 ore. Se strecoară și este gata pentru a fi consumată.

Ar trebui să consumi un pahar din această băutură pe stomacul gol, dimineața. După aceea, poți mânca o salată de fructe pentru micul dejun. Al doilea pahar ar trebui să fie băut în jurul orei 11 dimineața, alături de o gustare de migdale.

Se consumă un ou fiert și salată verde la prânz. Folosește ulei de măsline și oțet de mere pentru condimentarea salatei. Aceste uleiuri susțin pierderea în greutate. La 4 după-amiaza se consumă un alt pahar de băutură și cu un fruct.

Atunci când sosește ora cinei, poți alege între pește la grătar sau o cantitate mică de salată. Cu 2 ore înainte de ora de culcare, nu uita să bei un pahar mixt din apa pe bază de lămâi. Pentru o detoxifiere intensivă este recomandat să bei mult mai des, în timpul zilei, această băutură.

Dietă pe bază de lămâi – Cura care promite 1 kg pierdut pe zi – Cum se ține