Siropurile convenționale pentru tuse pot avea un conținut ridicat de zahăr și, deseori, nu remediază tusea.

În schimb, încercați această rețetă de casă cu sirop de tuse, care conține miere crudă, suc de lămâie și ierburi care pot ajuta la calmarea gâtului, la stimularea sistemului imunitar și la calmarea tusei.

Ușor de amestecat împreună, aceasta este o rețetă pentru o zi: trei porții, luate dimineața, după-amiaza și înainte de culcare. Este încărcată cu ingrediente naturale de remediere a tusei și ar trebui să elimine acea tuse până seara!
Ingrediente cheie

Oțet de cidru de mere: conținând bacterii benefice, oțetul vă poate ajuta sistemul imunitar să crească rapid și vă poate calma durerile în gât.

Usturoi: Dacă puteți, utilizați usturoiul crud în această rețetă. De ce? Alicina, un compus găsit în usturoi, este cunoscut pentru capacitatea sa de a ucide microorganismele, care sunt infecții respiratorii ce pot duce la tuse.

Suc de lămâie: bogate în vitamina C, lămâile sunt, de asemenea, încărcate cu antioxidanți care pot ajuta la combaterea inflamației și pot promova imunitatea îmbunătățită.

Mierea crudă: Lucrând pentru ameliorarea iritației, reducerea inflamației și creșterea eliberării citokinelor, mierea oferă, de asemenea, antioxidanți care stimulează imunitatea. De fapt, studiile arată că o singură porție de miere poate reduce secreția de mucus și tuse … și poate fi la fel de eficientă ca difenhidramina și dextrometorfanul, ingrediente obișnuite găsite în medicamentele pentru tuse fără prescripție medicală.

Ghimbir: Poartă puternice proprietăți antibacteriene, antivirale și antifungice, ceea ce îl face ideal atunci când se tratează infecții ale tractului respirator. Scorțișoară: Conținând proprietăți naturale antimicrobiene, antibiotice, antifungice și antivirale, scorțișoara este un plus binevenit și gustos la o rețetă de casă cu sirop de tuse!

Cayenne: Cu proprietățile sale anti-iritante, piperul de cayenne poate ajuta la calmarea tusei. În plus, este bun pentru sistemul imunitar – susținut de beta caroten și antioxidanți. Încercați această rețetă de casă, care conține miere crudă, suc de lămâie și ierburi ce pot ajuta la calmarea gâtului, la stimularea sistemului imunitar și la calmarea tusei.

INGREDIENTE
1 lingura oțet de mere
Suc de la ½ lămâie
1½ linguri apă
1 lingura miere cruda
¼ linguriță usturoi măcinat (sau 3 căței, tocați mărunt)
1¼ linguriță ghimbir măcinat
¼ linguriță scorțișoară
⅛ linguriță piper Cayenne măcinat
borcan mic de sticla

INSTRUCȚIUNI = Adăugați toate ingredientele în borcan. Puneți capacul pe borcan, amestecați și agitați bine conținutul. (agitați înainte de fiecare utilizare.)

Consumați o treime din amestec (puțin peste 1 lingură) pentru fiecare porție. Se pune la frigider. (Lăsați-l să stea timp de aproximativ 10 minute pentru fiecare utilizare viitoare.)

NOTA: Mai aveți tuse în ziua 2? Faceți un alt lot!

De Salvat – Sirop de tuse de casă – rețetă (cu miere, usturoi, ghimbir, suc de lămâie și ierburi) – Preparare