Dacă urmează un eveniment neprevăzut în viața ta în scurt timp și vrei să îmbraci o rochie care acum nu-ți vine foarte bine și ai mai avea nevoie să scapi de aproximativ 5 kilograme într-un timp record, acest articol este pentru tine. Citricele sunt considerate adevăratele surse de vitamina C, însă trebuie să știi că pătrunjelul conține de câteva zeci de ori mai multă vitamina C decât aceste fructe. În plus de asta, pătrunjelul are calități și puteri vindecătoare și poate înlocui cu succes foarte multe medicamente și nici nu are efecte adverse.

Dacă vrei să începi dieta pe bază de pătrunjel, trebuie să consumi cât mai multe tipuri de salată. Îți prezentăm două variante care se prepară ușor și se pot consuma oricând și la orice oră. Varianta 1: Toacă mărunt 6 legături de pătrunjel proaspăt și 6 legături de mentă proaspătă. Adăugă peste ele 1 lingură de grâu fărâmițat pe care l-ai fiert cu minim 30 de minute înainte. Adaugă și 1 roșie tăiată cubulețe și zeama de la o jumătate de lămâie.

La micul dejun bea o cafea neagră și servește orice fruct îți place. La prânz poți opta pentru carne de pui și încă un fruct. Pentru cină alege 1 ou și 1 fruct și legume.

Varianta 2: Fierbe 1 L de apă și adaugă 30 de grame de pătrunjel. Lasă la infuzat timp de 10 minute, strecoară și consumă ceaiul cald sau rece, înainte de fiecare masă principală, timp de 2 săptămâni.

Salata de pătrunjel, consumată regulat, duce la un colesterol mai mic. De asemenea, după o noapte cu mult alcool, poți consuma câte fire de pătrunjel a doua zi ca să îți ții ficatul și sistemul nervos în siguranță. Atenție! Pătrunjelul nu este recomandat femeilor însărcinate!

Cum slăbești în timp record cu ceai de pătrunjel – Minus 4 kilograme în 4 zile – Rețeta o găsiți în primul comentariu