Din nefericire, din ce în ce mai mulți oameni prezintă un nivel crescut al glicemiei iar creșterea nivelului de zahăr din sânge afectează țesutul cardiac, ochii, rinichii, vasele de sânge și sistemul nervos. În momentul în care boala devine cronică, dieta nu mai este de ajutor. Astfel, în momentul în care testele arată o anomalie minoră, se recomandă să se reducă glicemia cât mai repede posibil și să se țină sub control.

Iată cum te poate ajuta medicina populară în acest sens: Ceapă fiartă

Ai nevoie de 250 ml de apă și 3 kg de ceapă. Împarte ceapa în 10 părți egale, o parte pentru fiecare zi a tratamentului. Dimineața, toacă o parte de ceapă cât mai mărunt posibil și pune-o la fiert în 250 ml de apă, pentru 8-10 minute.

Strecoară ceaiul și stoarce bine și ceapa. Împarte ceaiul în 3 părți: bea câte o porție cu 30 de minute înainte de mesele principale, într-un tratament de 10 zile.

Ou fiert și oțet

Cu o seară înainte, fierbe un ou tare. Pune oul într-un recipient adânc și toarnă peste el oțet, cât să-l acopere complet. Lasă oul deoparte peste noapte iar dimineața următoare mănâncă-l și bea un pahar cu apă la temperatura camerei.

Ceai de semințe de fenicul

Ai nevoie de 1 L de apă clocotită și de 1 lingură de semințe de fenicul. Acoperă semințele cu apa clocotită și lasă-le la infuzat timp de 1 oră. Strecoară și bea 2 pahare pe zi, una dimineața și una seara.

Semințe de dovleac, curmale și scorțișoară

Ai nevoie de jumătate de linguriță de scorțișoară, 4-5 curmale și 150 de grame de semințe decojite de dovleac. Înmoaie semințele de dovleac în apă timp de 8 ore după care scurge apa și pune semințele într-un blender. Adaugă și 4 linguri de apă și mixează bine. Strecoară amestecul prin tifon, adăugă curmalele tocate, scorțișoara și mixează din nou. Transferă într-un borcan de sticlă și ține amestecul la frigider. Bea 10 de grame pe zi, pe stomacul gol, cu 30 de minute înainte de masă. Bea timp de 4 zile după care fă o pauză de 4 zile.

Decoct de semințe de pepene roșu

Ai nevoie de 1 L de apă, 40 de grame de semințe de pepene roșu și, opțional, 150 de grame de pulpă de pepene roșu. Pune apa într-o oală și pune pe foc mediu până dă în clocot. Adaugă semințele zdrobite și lasă pe foc mic 30 de minute după care închide focul și lasă la infuzat timp de 1 oră. Strecoară și amestecă cu suc din pulpă de pepene roșu (pentru un gust mai plăcut). Se recomandă câte 1 cană cu 30 de minute înainte de fiecare masă.

Pentru că rețeaua de socializare ne-a cenzurat postările, sunt aproape oprite pentru ca dumneavoastră să nu le mai vedeți, vă rugăm să le dați mai departe, pentru a rezolva această situație!

Cum poți reduce nivelul zahărului din sânge – Remediu naturist pentru scăderea glicemiei