Oamenii au descoperit stafide accidental când au găsit struguri uscați pe viță de vie în jurul anului 2000 î.en și a fost una dintre cele mai importante descoperiri alimentare pe care o făcuseră. Vitaminele, fibrele și mineralele, care sunt abundente în acest fruct uscat, fac din stafide un super-alimentat, pe care medicii și nutriționiștii îl recomandă adesea pacienților.

Se pare că putem face stafide chiar mai benefice dacă le vom înmuia în apă peste noapte. Apa dizolvă toate mineralele și substanțele nutritive ale unei stafide și pielea, stimulând proprietățile sănătății acestui fruct puternic.

Iată ce se întâmplă dacă bei apa cu stafide: Ce BENEFICII are apa cu STAFIDE. De ce să o bei în fiecare zi:

1. Intestinele tale se vor curăţa de toxine. Antioxidanţii îţi ajută ficatul să funcţioneze cum trebuie, în timp ce fibra ajută coloul şi intestinele să se cureţe. 2. Vei fi plin de energie intreaga zi. Stafidele conţin o cantitate mare de fibre şi micronutrienţi.

3. Îţi stabilizezi tensiunea. Oamenii care mănâncă stafide regulat au tensiunea mai mică în comparaţie cu cei care mănâncă puţine fructe uscate. Stafidele reduc riscul de a dezvolta boli cardiovasculare.

Cei cu bun simț vor mulțumi – Ce se întâmplă în corpul tău dacă bei apă cu stafide dimineața – Beneficiile le găsiți în primul comentariu