Vă prezentăm o rețetă de cârnați de pui extrem de gustoși. Realizați din ingrediente naturale și fără prea mult efort, aceștia își câștigă locul în inimile voastre încă de la prima gustare. Atât de rumeni, aromati și suculenți, încât veți renunța definitiv la cârnații din comerț. Este suficient să amestecați ingredientele necesare, iar cuptorul va face restul. Mai mult, este mult mai simplu și rapid să-i coaceți în cuptor decât să faceți o călătorie la supermarket.

INGREDIENTE
1 kg pulpe superioare de pui (fără os)
7-8 căței de usturoi
0.5 linguriță de piper negru măcinat
0.5 linguriță de condimente pentru pui (sare, boia de ardei, zahăr, semințe de muștar și turmeric)
2 linguri de maioneză
15 g de gelatină

MOD DE PREPARARE: Spălați carnea de pui și uscați-o pe un prosop de hârtie. Tăiați-o cubulețe, cu latura de 1.5-2 cm. Nu îndepărtați pielea. Amestecați carnea cu usturoiul presat, piperul negru măcinat și condimentele pentru pui. Adăugați maioneza și amestecați din nou.

Incorporați gelatina și amestecați bine. Așezați un fragment de folie alimentară pe suprafața de lucru. Turnați 1/4 din cantitatea de carne și rulați folia, conferindu-i o formă cilindrică. Repetați procesul pentru celelalte porții de carne. Obțineți 4 cârnați.

Înveliți fiecare cârnat în folie de aluminiu și strângeți capetele, asemenea unei bomboane. Așezați cârnații pe o tavă de copt. Coaceți-i în cuptorul preîncălzit la temperatura de 180°C timp de aproximativ 1 oră. Timpul de coacere poate varia în funcție de cuptor. Scoateți cârnații din cuptor și lăsați-i să se răcească. Refrigerati-i peste noapte. Echipa noastră vă urează poftă bună alături de cei dragi!

Cârnați delicioși, pregătiți în casă – Se gătesc rapid și dispar imediat de pe masă – Reteta în primul comentariu