Nutriționiștii recomandă să facem mișcare minim 30 de minute pe zi și să mâncăm sănătos, să evităm produsele procesate și să mâncăm cât mai natural. În afară de aceste lucruri, există anumite soluții foarte simple care ne pot ajuta să scăpăm de kilogramele în plus, fără un efort prea mare.

Iată un truc simplu cate te ajută să slăbești 10 kilograme în doar 30 de zile, fără o dietă strictă. Băutura pe bază de lămâie se consumă pe stomacul gol. În afară de pierderea în greutate, ajută și la eliminarea bacteriilor și paraziților, la detoxifiere și oferă energie pentru întreaga zi.

Pentru a prepara această băutură, aveți nevoie de 5 lămâi și 2 L de apă. Lămâile se spală bine, se taie în jumătate și se pun în apă cu tot cu coajă. Se pune apa la fiert și când dă în clocot se oprește focul. Se acoperă și se lasă la infuzat până se răcește după care se păstrează la frigider.

Timp de 30 de zile se consumă în fiecare dimineață 500 ml din acest remediu și nu se mai consumă nimic timp de 2 ore. Lichidul din cantitățile de mai sus ajunge pentru 4 zile.

Iată 15 motive pentru care vă sugerăm să adăugați apă de lămâie dimineața la rutina zilnică: 1) Ca o sursă bogată de vitamina C, sucul de lămâie protejează organismul de deficiențele sistemului imunitar. 2) Consumul de suc de lămâie cu apă caldă în fiecare dimineață ajută la menținerea echilibrului pH-ului corpului.

3) Cu proprietățile sale antibacteriene puternice, sucul de lămâie ajută la combaterea infecțiilor. 4) Acționează ca un agent de detoxifiere. 5) Ajută la menținerea sănătății digestive.

6) Alături de vitamina C, lămâile sunt, de asemenea, o sursă bogată de potasiu, calciu, fosfor, magneziu etc. 7) Ajută la combaterea răcelii obișnuite. 8) Apa cu lămâie este, de asemenea, un remediu popular pentru multe tipuri de probleme ale pielii, de la acnee, erupții cutanate, riduri până la pete întunecate.

9) Sucul de lămâie cu apă caldă ajută la pierderea rapidă în greutate, deoarece favorizează digestia și crește rata metabolică. 10) Sucul de lămâie este, de asemenea, foarte eficient la curățarea ficatului, deoarece ajută ficatul să elimine toxinele.

11) Proprietățile antiinflamatorii ale lămâii ajută la combaterea infecțiilor tractului respirator, a durerii în gât și a inflamației amigdalelor. 12) Sucul de lămâie cu apă caldă ajută la menținerea hidratării corpului, deoarece oferă electroliți necesari acestuia.

13) Consumul de suc de lămâie cu apă caldă ajută, de asemenea, la reducerea durerilor articulare și musculare. 14) Sucul de lămâie cu apă caldă este, de asemenea, bun pentru sănătatea dentară, deoarece amelioreză durerea de dinți și previne gingivita. 15) Sucul de lămâie cu apă caldă ajută la digestie și, prin urmare, ajută la reglarea mișcării naturale a intestinului.

Pentru că rețeaua de socializare ne-a cenzurat postările, sunt aproape oprite pentru ca dumneavoastră să nu le mai vedeți, vă rugăm să le dați mai departe, pentru a rezolva această situație!

Apa în care au fiert lămâile te slăbește până la 10 kg – Iată cum este posibil