Una dintre cele mai bine metode de a elimina toxinele acumulate în organism este consumul zilnic de apă de ghimbir. De asemenea, ține și senzația de foame sub control și protejează organismul împotriva bolilor. Apa de ghimbir cu lămâie se poate consuma pe parcursul zilei și se poate înlocui apa consumată în mod obișnuit cu aceasta. Ține organismul hidratat și aduce beneficii extrem de importante pentru sănătatea întregului organism.

Aveți nevoie de 1 L de apă, 3 cm rădăcină de ghimbir, 4 linguri de miere și 2 lămâi. Apa se aduce până la punctul de fierbere după care se adaugă feliuțele de ghimbir cu tot cu coajă și coaja de la lămâi. Se fierbe totul împreună timp de 10 minute după care se ia de pe foc, se acoperă și se lasă să se răcească.

La final se strecoară și se încorporează și zeama de lămâie și mierea. Se consumă zilnic pe o perioadă de minim 7 zile. Această combinație de ghimbir și lămâie este foarte eficientă pentru a elimina toxinele. Cele două ingrediente lucrează împreună pentru a îmbunătăți circulația, pentru a combate colesterolul rău, pentru a întări sistemul imunitar, pentru a stimula digestia și pentru a împiedica retenția de apă.

De asemenea, această apă este un bun agent antiinflamator care are capacitatea de a reduce durerile articulare, inflamația și alte neplăceri cauzate de osteoartrită sau de reumatism.

Alte beneficii: reglează nivelul colesterolului / previne boli grave / scade tensiunea arterială, subțiază sângele / are efect antiinflamator / favorizează arderea grăsimilor / îmbunătățește funcțiile digestive / are efect termogenic / activează metabolismul / combate greața / menține senzația de sațietate pe o perioadă mai lungă de timp / ajută la reglarea și la accelerarea tranzitului intestinal / combate constipația și balonarea / elimină gazele intestinale,

relaxează tranzitul intestinal / stimulează procesul de digestie / ajută la eliminarea toxinelor din sistemul digestiv / îmbunătățește imunitatea / alungă răceala / stopează înmulțirea celulelor canceroase și luptă împotriva celulelor cauzatoare de cancer / protejează celulele de acțiunea nocivă a radicalilor liberi.

Apa de ghimbir se poate consuma pe tot parcursul zilei – Ține organismul hidratat și aduce beneficii extrem de importante – Cum se prepară