Cum să scapi de negi și alte excrescențe ale pielii: Oțetul și cojile de banană te scapă de negi: Oțetul din cidru de mere are numeroase utilizări, în special pentru frumusețea pielii. Pentru a elimina negii, înmoaie o bucățică de vată în oțet și pune-o pe zona cu pricina, apoi acoper-o cu un plasture. În scurt timp, negul va dispărea, ca urmare a acțiunii acidului din oțet.

Și coaja de banană poate fi eficientă în îndepărtarea negilor, deoarece conține o enzimă care are capacitatea de a distruge stratul gros de celule. Freacă bine suprafața negului cu coaja de banană, apoi aplică pe acesta partea albicioasă și acoperă cu un plasture. Fă asta zilnic și rezultatele nu vor întârzia să apară. Un alt remediu eficient contra negilor este sucul de ananas.

Miere și turmeric – duo împotriva alunițelor
Aspectul alunițelor din naștere sau apărute ca urmare a expunerii la soare poate fi ameliorat cu ajutorul unor remedii la îndemâna tuturor. Turmericul, de exemplu, poate fi aplicat sub formă de pastă pe alunița care te deranjează din punct de vedere estetic, timp de 3 săptămâni. De asemenea, uleiurile esențiale pot reduce dimensiunea alunițelor.

Amestecă o ceașcă de bicarbonat de sodiu cu o ceașcă de sare de mare, 6 picături de ulei esențial de lavandă și 3 picături de ulei esențial de tămâie. Aplică soluția obținută pe alunițe, vreme de câteva zile, și vei observa rezultate negreșit. Un alt remediu împotriva alunițelor este mierea amestecată cu pudră sau ulei din semințe de in. Mierea este recunoscută pentru efectul ei cicatrizant și de prevenire a infecțiilor.

Cum scapi de petele de bătrânețe
Vârsta vine „la pachet” cu riduri, piele lăsată și pete maronii pe piele, în special la nivelul feței, dar există câteva metode care te pot ajuta să scapi de cele din urmă. De exemplu, sucul de ceapă amestecat cu oțet din cidru de mere deschide nuanța pielii. Același lucru îl face și hreanul amestecat cu lapte: antioxidanții și compușii volatili diminuează aspectul petelor cauzate de vârstă.

O altă rețetă naturistă împotriva petelor cauzate de vârstă: sucul de roșii cu lapte smântânit. Acizii din aceste alimente au efect de curățare profundă asupra epidermei și pot deschide nuanța pielii.

Remedii pentru puncte negre: Există 3 soluții împotriva punctelor negre care au efect garantat. Acestea constau în: Bicarbonatul de sodiu – este un antiseptic natural, reglează pH-ul și îndepărtează eficient celulele moarte de la suprafața pielii. Amestecă puțin bicarbonat de sodiu cu câteva picături de apă și aplică pasta pe piele, las-o să acționeze 10-20 de minute, apoi clătește bine fața cu apă călduță.

Măștile care au în compoziție făină de ovăz sunt, de asemenea, eficiente pentru îndepărtarea nesuferitelor puncte negre. Sucul de lămâie este bogat în vitamina C, care stimulează producția de colagen și îmbunătățește aspectul pielii în general. Pentru eliminarea punctelor negre, aplică suc de lămâie pe zona cu pricina, lasă să se usuce peste noapte sau 10 minute, apoi clătește cu apă. Ai grijă dacă ai tăieturi sau răni, pentru că sucul de lămâie poate înrăutăți simptomele.

Papiloamele, eliminate cu ulei de ricin și bicarbonat de sodiu: Uleiul de ricin amestecat cu bicarbonat de sodiu este, de asemenea, un remediu eficient împotriva papiloamelor. Aplică pasta obținută și acoperă zona cu un plasture. Dacă vei face asta zilnic, în scurt timp vei vedea rezultatele.

Recomandare pentru negi, alunițe, puncte negre și pete cauzate de îmbătrânire – Scapi de ele imediat