Simți că ai o boală sau ești deja bolnav, tuși și nu poți scăpa de mucus? Avem un sfat minunat pentru dvs. cu privire la modul de soluționare a acestei probleme. Sirop care este unul dintre cele mai vindecătoare vreodată.

Și nu numai pentru problemele acute , ci, conform portalului lunginstitute , s-a dovedit că acest miracol discret poate curăța plămânii fumătorilor pe termen lung.

Va ajuta într-o săptămână. În cazul unei tuse acute, veți simți ușurare în doar 1 zi . Și te întrebi, care este miracolul? Combinarea ingredientelor pe care poate nu le-ați folosit niciodată împreună, dar împreună sunt cele mai vindecătoare.

În ce cazuri ajută siropul? Vindecă tusea – aduce rapid ușurare / Curăță plămânii și bronhiile / Ajută la curățarea plămânilor chiar și în timpul fumatului pe termen lung / Efect antiinflamator, antibacterian și antiviral / Întărește imunitatea generală și apărarea.

Care este compoziția acestui sirop? Curcuma este un condiment excelent care conține multe substanțe importante, cum ar fi minerale, vitamine și acizi grași omega-3. Are efecte anticanceroase, antibacteriene și antivirale extrem de puternice.

Ceapa , alături de usturoi, au și efecte anticanceroase. Poate vă amintiți ceaiul de ceapă din copilărie sau siropul pe care vi l-a dat mama dvs. când ați avut o tuse puternică. Ceapa poate sprijini formarea de mucus și poate elimina impuritățile din plămâni , astfel încât să se potrivească perfect în siropul nostru. Ghimbirul are efecte similare cu ceapa. La fel ca mierea, care poate susține și regenerarea celulelor deteriorate în plămâni și reduce inflamația.

Avem nevoie: 1 lingură turmeric / 200 g de ceapă / Butași de 2 până la 3 cm de rădăcină de ghimbir / 200 g de miere / 0,5 litri de apă.

Procedură și utilizare: Lasa apa sa fiarba si adauga ceapa taiata felii, ghimbirul ras si curcuma. Gatiti la foc mic aproximativ 10-15 minute. Apoi scurgeți lichidul și lăsați-l să se răcească. Numai când este ușor călduț, amestecăm mierea și pregătim siropul. Îl depozităm în frigider. Luați 2 linguri de sirop dimineața pe stomacul gol și 2 linguri seara înainte de culcare. Este bine dacă beți siropul cel puțin o săptămână, ideal chiar și mai mult, în funcție de starea plămânilor. La tuse, putem adăuga și sirop la ceai și putem crește efectul său de vindecare prin adăugarea de lămâie.

Anunț important: Pentru că rețeaua de socializare ne-a cenzurat postările, sunt aproape oprite pentru ca dumneavoastră să nu le mai vedeți, vă rugăm să le dați mai departe, pentru a rezolva această situație!

Ceapa cu miere și curcuma vindecă tusea și curăță plămânii: Ajută și fumătorii pe termen lung: Rețeta