Borduri, pe care le poți face chiar tu, pentru rondurile de flori din grădină – 30 de idei fabuloase!

Dacă avem în vedere materialele obişnuite din care putem confecţiona borduri în grădina, bineînţeles că prim şi prima dată ne vom gândi la cărămizi, beton şi pietre. Însă aşa cum veţi descoperi în aceste 30 de idei surprinzătoare pentru înconjurarea florilor din grădina paleta esteuna mult mai ofertantă, putând folosi practic orice lucru care fie nu ne mai trebuie în casă, fiindcă este la îndemână noastră şi îl putem procura foarte uşor.

Ce părere aveţi de folosirea unor bucăţi de buşteni ? Acestea pot fi utilizate atât pe verticală, cât şi pe orizontală, în funcţie de ce design preferaţi. Dar sticle folosite? Este uimitor de ce putem realiza dacă ne folosim imaginaţia, nu-i aşa?

Farfuriile, fie ele ciobite sau nu, sunt o opţiune? Uite că da şi, într–adevăr, arată extraordinar! Pentru a da o notă rustică grădinii tale poţi folosi până şi baloţi de paie! Surprinzător, nu-i aşa? Sau chiar buturugi. La roţi de bicicletă te–ai gândit? Dar la scoici? Nu ezită şi oferă grădinii tale un aer unic dar care neapărat să îţi reflecte personalitatea. Noi ţi-am dat doar câteva idei interesante, surprinzătoare şi uşor de realizat.

Borduri, pe care le poți face chiar tu, pentru rondurile de flori din grădină