Dupa anuntul Anamariei Prodan, Oana Lis e devastata de vestea decesului Ionelei Prodan, de care o lega o stransa prietenie.

Anamaria Prodan a anuntat marti seara ca mama sa, Ionela Prodan, a murit, dupa o lunga suferinta. Multi oameni i-au transmis condoleante impresarei, printre acestea numarandu-se si Oana Lis.

Sotia lui Viorel Lis era de mai multi ani prietena cu Ionela Prodan. „Condoleante!”, a postat Oana, dupa care a revenit. „Aveam un parfum de la dansa…parfum Ionela Prodan…mirosea a iasomie…”

Ionela prodan a murit. Vă reamintim că problemele de sănătate ale artistei au început la finalul lunii ianuarie. La acea vreme, ea a acuzat înțepături în zona inimii și familia ei s-a panicat, pentru că aceasta se confrunta de multă vreme cu afecțiuni cardiace. Fata cea mare a dus-o la Spitalul Fundeni, unde medicii au internat-o imediat. Ei i-au pus și un diagnostic. Ulterior, au circulat tot felul de zvonuri în legătură cu maladia cu care a fost diagnosticată, de fapt. Și, pentru a avea parte de liniște, fiicele Ionelei Prodan au decis ca ea să plece o perioadă din țara noastră.

La sfârșitul anului 2017, mama Anamariei Prodan a uimit pe toată lumea cu transformarea ei: și-a schimbat radical look-ul și a slăbit 25 de kilograme. În cadrul unei emisiuni, Ionela Prodan a dezvăluit regimul care a ajutat-o să topească kilogramele în plus.

Sursa

Citește și:

Facebook Comments

Ce marturisire a facut Oana Lis dupa ce Ionela Prodan a murit? Nimeni nu a mai stiut asta pana acum