Kaleena Pysher este o mamă din Alaska în vârstă de 19 ani care și-a dat copilul spre adopție datorită, spune ea, ,,lipsei de experiență de viață”.

Fata era în ultimul an de liceu, avea 18 ani, atunci când a descoperit că e însărcinată cu fiica sa, Raylie, în februarie anul trecut. Nu se simțea pregătită, așa că a optat imediat pentru a o da spre adopție fiindcă considera că ar fi fost egoist din partea ei să își crească copilul, datorită lipsei de experiență. Când era însărcinată în numai 4 luni, ea deja își alesese familia care-i va adopta copilul.

După ce Raylie s-a născut, în noiembrie, familia adoptivă a luat-o acasă după ce i-au mulțumit mamei pentru cadoul uluitor făcut. Totuși, adolescenta nu s-a oprit aici. După ce a auzit despre beneficiile laptelui matern, Kaleena știa că trebuie să încerce să o hrănească cât mai mult pe Raylie.

Ce a făcut? A decis să își pompeze cât mai des laptele pentru a-l trimite familiei adoptive, a făcut asta timp de trei luni de zile, chiar dacă îi provoca durere. Iată ce declară ea: ,,Fac asta din iubire. Pentru că vreau tot ce e mai bun pentru fata mea”. Kaleena, care uneori chiar și sângerează în timp ce folosește pompa, îndură totul cu stoicism și se gândește numai la binele fetei.

După ce Kaleena a născut cu 9 zile înainte de termen, a ținut-o în brațe și a hrănit-o pe cea mică, dar imediat ce noii părinți au ajuns la spital, ea le-a pus copilul în brațe: ,,Voiam ca fiica mea să-și creeze o legătură cu ei. Ei o vor crește. Când un copil este hrănit cu lapte matern, beneficiile sunt uluitoare. Am decis că vreau ca bebelușul meu să aibă parte de cele mai bune opțiuni și să fie capabil să crească cu ce e mai bun de partea lui”.

Sursa: Daily Mail

Facebook Comments

Adolescenta a rămas însărcinată, când a născut a dat copilul spre adopție, dar înainte să îl dea i-a făcut un ultim lucru care a șocat-o pe mama adoptivă. Uite ce i-a făcut copilului timp de 3 luni de zile