Celulita reprezinta celule de grasime liber plutitoare care sunt depozitate sub piele, oferind un aspect neplacut, asemanator cu cel al unei coji de portocala. Exista un remediu natural eficient care te ajuta sa elimini celulita. Principalul ingredient este oțetul de mere. Acest otet este bogat in calciu, potasiu, magneziu si minerale care elimina celulita intr-un timp scurt. De asemenea, otetul elimina retentia de apa din jurul coapselor si stomacului si toxinele din organism.

Un alt lucru foarte important este ca otetul de mere ajuta la pierderea in greutate si reducerea balonarii. Iată cum se prepară acest remediu eficient… Se amesteca o parte de otet de mere cu doua parti de apa, iar daca vrei, poti sa adaugi si putina miere. Se freaca zonele afectate cu acest amestec si se lasa sa actioneze o jumatate de ora, dupa care se clateste cu apa calda. Se repeta tratamentul de doua ori in fiecare zi pana cand vei obtine rezultatele pe care le astepti. Mai exista un tratament la fel de eficient, care consta in amestecarea de apa si otet in parti egale.

Se freaca zona afectata cu acest remediu si se impacheteaza cu o folie de plastic peste care pui un prosop cald. Se lasa sa actioneze timp de 60 de minute. Se indeparteaza folia si se clateste cu apa calda. Se repeta procedura in fiecare zi pana cand scapi de celulita. Daca vrei sa slabesti, amesteca 2 linguri de otet de mere cu 1 lingurita de miere si consuma amestecul de 2 ori pe zi pana cand vei ajunge la rezultatul dorit. Celulita reprezinta celule de grasime liber plutitoare care se afla sub piele, oferindu-i un aspect asemanator cu o coaja de portocala. Exista un remediu natural extrem de eficient, care te ajuta sa scapi de celulile rapid. Ingredientul principal al remediului este otetul de mere, care este bogat in potasiu, calciu, magneziu si alte minerale care elimina celulita. De asemenea, otetul de mere elimina toxinele din corp si te scapa de retentia de apa din jurul stomacului si a coapselor. In Grecia Antica, Roma si Egipt, otetul de mere era foarte apreciat pentru proprietatile sale vindecatoare. Acesta te ajuta si sa pierzi cateva kilograme si sa reduci balonarea.

Iată cum se prepară remediul… Se amesteca o parte de otet de mere cu doua parti de apa si se poate adauga o cantitate mica de miere. Se freaca zonele afectate cu amestecul obtinut. Se lasa sa actioneze timp de jumatate de ora, iar apoi se spala cu apa calda. Tratamentul se repeta de 2 ori pe zi pana cand obti rezultatele pe care le astepti. Mai exista un tratament care este la fel de eficient. Se amesteca parti egale de otet de mere si de apa si se freaca zona afectata cu amestecul. Se impacheteaza zona respectiva cu o folie de plastic si se pune un prosop cald deasupra. Se lasa sa actioneze timp de o ora si se indeparteaza folia, iar apoi se spala zona cu apa calda. Se repeta procedura zilnic pana cand scapi de celulita. Daca vrei sa slabesti, amesteca 2 linguri de otet de mere cu o lingurita de miere si consuma acest amestec de doua ori pe zi, in fiecare zi, pana cand vei obtine rezultatele dorite.

Acest oțet ajută la combaterea rapidă a celulitei – După câteva aplicări, nu-ți vei recunoaște pielea